Silivri Facebook
banner88

Silivri Kiptaş 2. Konutları'nda Çalışmalar Başladı

Kaynak : Silivri Belediyesi


Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’ın onayıyla KİPTAŞ’ın 2008 yılı programına alınan KİPTAŞ Silivri 2. Etap Konutları’nda inşaat çalışmaları başladı.

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, önceki gün KİPTAŞ Silivri Konutları 2. Etap Projesinin inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Turan ve Karakaş, şantiye sorumluları ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KİPTAŞ, SİLİVRİ’DEKİ DEV YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
İlk etabında inşa edilen 1230 dairesi yoğun ilgi gören KİPTAŞ’ın Silivri Konutları 2. Etap Projesi, çevre düzenlemesi, bahçe çatı uygulaması, ilköğretim okulu ve çocuk oyun alanlarıyla; Silivri’de yeni ve modern bir yaşam alanı daha oluşturuyor.

KİPTAŞ Silivri Konutları 2. Etap Projesi’nin tamamı sosyal konut projesi kapsamında 75 metrekare (2+1) olan ve hiç ev sahibi olmayan 2020 aileye, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sunuldu.

Sosyal proje kapsamında satışa sunulan daireler için 1 yıl İstanbul’da oturma ve hiç evi olmama şartı aranarak hiç evi olmayan vatandaşların ev sahibi yapılması amaçlandı. Ayrıca, konut teslimine kadar taksitsiz seçenek sunularak ödeme kolaylığı fırsatı sağlanıyor. 75 m2 dairelerin tüm giriş daireleri (136 adet) KİPTAŞ’ın diğer sosyal projelerinde olduğu gibi fiziksel engelli vatandaşlar için ayrıldı ve tasarlandı.

KİPTAŞ Silivri 2. Etap Konutları yüzde 0.95 kredi oranı, 337 YTL’den başlayan taksitler, 120 ay vade ve cazip ödeme seçenekleriyle satışa sunuldu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol