Silivri Facebook

Silivri Lions'tan Ardahan'a Yardım
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Lions, çok büyük bir uğraş içine girdi. Ardahan’da kullanılmayacak durumda olan iki ilköğretim okulunun tuvaletini ve dış cephede birkaç eksiğin giderilmesi için kolları sıvayan Lions, gerekli parayı toplamak için harekete geçti. Başlangıçta 20 bin YTL paraya ihtiyaç olduğu ve hayırseverlerin yardımlarına açık olduklarını söyleyen Silivri Lions Kulübü Dönem Başkanı Ergin Perçin, havuza para biriktirme çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi.
 
Tarlada tuvalet
Konu ile ilgili düşüncelerini paylaşan Silivri Lions Kulübü Dönem Başkanı Ergin Perçin “Bir öğretmen gidip bu lojmanda nasıl kalabilir? Bu okulu yapan müteahhit, okulun giriş kapısındaki merdivenleri mermerden yapmış. Çocuklar merdivene her bastığında,  bu mermerler kırılıp, çatlamış.
 
Biz bundan daha önemli olduğunu düşündüğümüz tuvaletlerle bu işe başlamak istiyoruz. Çocuklar okul dışında bulunan tarlada, ihtiyaçlarını gideriyorlar. Orası da oldukça korkunç ve bakımsız gözüküyor. 20 bin YTL paranın havuzda toplandığını gördüğüm zaman, Ardahan’da çalışmaları başlatacağım. Kış gelmeden bir an önce yapılmasını istiyoruz ki, öğrencilere yetişsin.” şeklinde konuştu. Perçin, tuvaletin çizimlerinin bir mimar tarafından yapılmaya başlandığını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol