Silivri Facebook

Taksi Durağına Kavuştular
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Yeni Mahalle Varnalı Caddesi üzerinde ki, Enginkent, Özkent ve Varnalı konutlarında oturan vatandaşlar, geçtiğimiz aylarda gazetemize yaşadıkları ulaşım sıkıntısını dile getirerek, konuya acil olarak çözüm bulunmasını istemişlerdi. Ayrıca bölgede bulunan site yöneticileri de aynı sıkıntılardan şikayetçi olarak, yetkililerden bu konuda yardım talep etmişti.
 
Yaptığımız haber ses getirmiş olacak ki bölgeye çok geçmeden bir taksi durağı getirildi. Site Taksi isimde ki durakta, 10 araba vatandaşlara hizmet veriyor.  Geçtiğimiz Pazartesi Günü hizmete giren taksi durağının resmi açılışı bugün saat 14.00’da gerçekleşecek.
 
Açılalı bir hafta bile olmamasına rağmen, kısa sürede duyulan ve bölgede oturan vatandaşlar tarafından da rağbet gösterilen taksi durağının şoförleri ilgiden oldukça memnun. Vatandaşların isteği üzerine bir taksi durağı kurmaya karar verdiklerini söyleyen Site Taksi çalışanları “Açılışımızı, Cuma namazından sonra kurbanımızı keserek yapacağız. Halka hizmet için buradayız. Vatandaşların çok büyük istekleri vardı. Burada ki yeni yapılaşmalarla birlikte ulaşım sorunları da yaşanmaya başlamıştı. Bizde arkadaşlarımızla burada bir taksi durağı kurmaya karar verdik. İnşallah bizde kazanacağız, vatandaşta kazanacak. Gayemiz, halkımıza 24 saat hizmet vermek. Belki ilk etapta insanlar alışana kadar belki bizde zorluk çekeceğiz ama inşallah her şey iyi olacak.” dedi. 
 
Yeni Mahalle Varnalı Caddesi, Kiptaş Sitesi yanında bulunan Site Taksi Durağı’nın açılışına Silivri’nin idari amirlerinin de davet edileceği öğrenildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol