Silivri Facebook

Tatlı Bir Huzur
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri’de yaşayan bir grup girişimci tarafından hayata geçirilen “tv.birtatlihuzur.com” etkileşimli televizyon kanalında etkinlikleri sınırsız olarak yayınlanmakta. Güncelliğini yitiren etkinlikler ise arşivden seyredilebilecek. Yapılan etkinlikler tam olarak kesintisiz olarak yayınlanmakta olup, yayın hayatına geçen televizyon kanalının teknik sorumluluğunu üstlenen Serkan Taş, imkânlar elverdiğince naklen konserleri “tv.birtatlihuzur.com” izleyicileriyle paylaşacak.
 
“tv.birtatlıhuzur.com” etkileşimli televizyon kanalına bağlı olarak yayın yapan haber sitesi   “birtatlihuzur.com” ise bu güne kadar üyelerine musiki etkinlikleri duyuruları, etkinliklere ait üye yorumları, etkinlik haber ve fotoğraflarının yayınlanması, üyeler arası mesaj kullanımı, nota arşivi gibi hizmetleri sunmuş ve bundan sonra da sunmağa devam edecek. ”birtatlihuzur.com” haber sitesi, site sorumlusu Kürşat Şahin ile haber ve pazarlama sorumsusu Fatih Türkcan yönetiminde TSM ile ilgili güncel haberleri resim ve canlı görüntüleri müzik severlerin beğenisine sunulacak.
 
Aynı zamanda televizyon kanalında 15 günlük etkinlik programları görsel olarak da yer alırken, tv’nin program yapım, çekim, yönetim sorumlusu Digirec Production’nun sahibi Sabih Akgün ve teknik ekipte kameran olarak Mürşide Akgün ile Ertuğ Akgün görev yapacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol