Silivri Facebook
banner88

Yeşil kartlı baronlar

Geçtiğimiz hafta Silivri’de oteller ve randevu evleri basılarak fuhuş yapmak ve fuhuş yaptıranlar hakkında yasal işlem yapılırken bir gerçekte ortaya çıtı. Fuhuş çetesinin yöneticilerinin yoksul ve zor duru da olan kişilere verilen yeşil kart sahipleri olduğu anlaşıldı. Fuhuş baronlarının, kazandıkları parayı gece alemi ve lüks yaşam için harcadıkları, ancak sağlık giderleri için devleti dolandırdıkları anlaşıldı. 
EMNİYET Müdürü Hüseyin Çapkın'ın İstanbul'daki ilk operasyon talimatıyla çökertilen fuhuşa çetesini ilişkin çarpıcı detay.  Kadınların sırtından kazandıkları parayla lüks hayat süren zanlılar, devletin yoksul vatandaşlara verdiği 'yeşil kartlardan' edinmiş.
Geçen haftaki operasyonun ardından iş vaadiyle Türkiye'ye getirilen kadınları pazarlayan 32 kişi tutuklanmıştı. Çökertilen iki ayrı fuhuş çetesinin liderlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından yoksul, kimsesiz vatandaşlara verilen 'Yeşil karta' sahip oldukları anlaşıldı. Fuhuş baronlarının, kazandıkları parayı gece alemi ve lüks yaşam için harcadıkları, ancak sağlık giderleri için devleti dolandırdıkları belirlendi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol