Silivri Facebook

103 Parkköy'lü İmzalarıyla Teşekkür Etti
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın geçmiş yıllarda yazlık olarak kullanılan ama doğalgazın gelmesiyle yerleşik nüfusu artan bölgelere verdiği hizmet sözleri, sırasıyla yerine geliyor.
 
Yazlıklarda yaptığı toplantılarda halka hitaben “Sizler Silivrilisiniz. Sizleri Silivrili olarak görüyoruz.” vurgusunda bulunan ve bunu uygulamalarında da gösteren Başkan Turan, bu bölgelerin sorunlarını ve isteklerini “Herkese eşit hizmet” ilkesiyle çözüme kavuşturuyor.
 
Silivri Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi Parkköy Mevkii’ndeki çalışmaları devam ediyor. Geçmiş yıllarda yazlık bölge olarak kullanılan ama daha sonra yerleşik nüfusu hızla artan Parkköy Mevkii’nde Kınalı Caddesi asfaltlandı, diğer yollarda treatuar çalışmaları yapıldı, yollar asfalt kaplamaya hazır hale getirildi. Bölgedeki diğer yollar, altyapı çalışmasının tamamlanmasının ardından asfaltlanacak.
 
PARKKÖYLÜLER İMZA TOPLAYARAK TURAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
Parkköy’de ana cadde konumunda bulunan Kınalı Caddesi’nin asfaltlanmasına, bölgede yaşayan vatandaşlar teşekkür metninin altına imzalarını ekleyerek teşekkür etti. Kınalı Caddesi’nde Yusuf’un Yeri isimli işletmede yapılan bir toplantıda teşekkür mektubu Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a verildi.
 
103 kişinin altına imza attığı teşekkür mektubunda “Bizler Kınalı Caddesi ve civarında oturan vatandaşlar olarak yıllarca yağmur, çamur, toz, toprak ve oyuklu yollarda yaşamaya çalışan, aşağıda imzaları bulunan ve bulunmayan binlerce kişi, yollarımıza yaptığınız yaya yolu ve asfaltlar için teşekkürlerimizi sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz. Saygılarımızla” ifadesi yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol