Silivri Facebook
banner88

Aşıklar Tepesi Molozlar Tepesi Oluyor
 
Molozların Silivri belediyesi meclis üyesi tarafından döküldüğü iddiaları ise düşündürücü.
 
Silivri Halkı’nın Aşıklar Tepesi olarak bildiği Parkköy’ü ve Marmara Denizi’ni tepeden gören eşsiz manzaralı alan son günlerde dökülen molozlar nedeniyle bundan sonra Aşıklar Tepesi değil de Molozlar Tepesi olarak anılmaya başlanacak.
 
Silivri Belediyesi’nin Hafriyat Toprağı,  Moloz ve Çöp dökmek yasaktır levhasına rağmen kimliği meçhul kişilerce özellikle gece dökülen molozlarla dolmaya başlaması çevre sakinlerinin tepkisine neden oluyor. İşin en ilginç yanı ise molozları döken şahsın şu anda Silivri Belediyesinde görevde bulunan bir meclis üyesi olduğu iddiası.
 
İsmini yazmamızı istemeyen çevre sakinlerinden bir vatandaşımız belediyenin gerekli önlemi almadığı taktir de bu alanın çok kısa bir süre sonra molozlar ve inşaat hafriyatları ile dolacağını belirterek şunları söyledi;
“Yıllardır hepimizin aşıklar tepesi olarak adlandırdığımız bu alan maalesef son günlerde molozlar tepesi ismi almaya aday oldu. Belediyenin uyarı levhası olmasına karşın gece yarıları dökülen molozlar ile buraları çok kötü bir görünüm kazanıyor. İşin en acı noktası da bunu yapan kişinin bir belediye meclis üyesi olduğu iddiası. Bir komşumuz buraya molozların şu anda belediye de seçilmiş meclis üyesi tarafından döküldüğünü iddia etmesi çevre sakinleri olarak bizi daha da tedirgin etti. Eğer iddia doğru ise durum daha da vahim. Belediye meclis üyeleri çevreyi korumakla ve yasalara uymakla yükümlüdür, vatandaşlarında bunları yapıp yapmadıklarını denetleyen seçilmiş kişilerdir. Belediye meclis üyesi böyle yapar ise vatandaş ne yapmaz? Belediye yetkililerinden konuya el atıp, mutlaka önlem almalarını mahalle sakini olarak rica ediyoruz”.  Aşıklar tepesinin çevresinde açılan hendeklerin kimin ne amaçla kazdığı ise mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol