Silivri Facebook
banner88

AŞIKLAR TEPESİNDE DEĞİŞİM RÜZGARI

Aşıklar Tepesi ile ilgili gazeteniz Değişimde çıkan özel haberde, atılan kayaların hesabını sormuştuk.        
 Cihangir Davutoğlu   ÖZEL HABER
Aşıklar tepesi molozlar tepesi oluyor manşet haberimizde, molozların Silivri Belediyesi Meclis Üyesi tarafından döküldüğü iddialarının düşündürücü olduğunu vurgulamıştık.
Yaptığımız haber ses getirdi… Yayınımız üzerine ve kamuoyu baskısıyla Silivri Belediyesi inceleme başlatarak buraya kayaları koyan C.H.P Meclis Üyesi Şener Yıldırım’dan alanın boşaltılmasını istedi.
Yıldırım, kısa bir süre içinde kayaları alarak alanı eski haline getirdi. Konu ile ilgili konuştuğumuz Yıldırım, şunları söyledi “ bu kayaları zaten geçici bir süreliğine koymuştuk, dolgu için kullanılan bu kayaların kamyonu 300 TL, daha sonra zaten alacaktık’’ dedi…
Çevrenin temizlendiğini gören vatandaşlar gazetemizi arayarak haber verdiler, durumu tespit için gittiğimizde çevre sakinleri şunları söylediler “ buranın ismini (BAKACAK TEPESİ) koyanlar misafirlerini getirip bu eşsiz manzarayı seyrettiriyorlardı. Tepenin kamuya ait olan yerine bir çay bahçesi yapılabilir. Belediye Başkanımız Özcan Işıkların burasını değerlendireceğini düşünüyoruz’’ dediler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol