Silivri Facebook

Ata'nın Huzuruna çıktılar, Başbakan'a Mesaj ilettiler
 
AK Parti Genel merkezini ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi düşüncelerini aktaran Belediye kanadı ile Ak parti ilçe Başkanlığı R. Tayip Erdoğan’ın Parti’nin başından ayrılmamasına ilişkin dileklerini ilettiler.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı. 87. Milli Egemenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’e bir gezi düzenledi. 24 Nisan günü gerçekleştirilen geziye yaklaşık 300 kişi katıldı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve başkan yardımcıları Namık Öndeş ile Metin Karakaş’ın da katıldığı gezi sonrası bir grup T.B.M.M’yi ziyaret etti. İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığı’nda toplu halde yenilen yemekten sonra Ankara’nın tarihi evleriyle ünlü Beyşehir ilçesini ziyaret eden AK Partililer, geziden mutlu döndü.
 
HEM ANITKABİR HEM T.B.M.M
Geziyle ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca, gezinin çok yararlı olduğunu ve güzel geçtiğini söyledi. Kaynarca şunları söyledi: TBMM'nin açılışının 87. yılını büyük bir heyecanla kutluyoruz. Bu coşkuyu yerinde yaşamak için 23 Nisan günü Anıtkabir’e gezi düzenleme kararı aldık. Ancak o gün çok yoğun olduğu bildirildiği için bir gün sonra bu geziyi gerçekleştirdik. Aynı gün bir grup arkadaşımla T.B.M.M’yi ziyaret ettik. Bir süre genel kurul salonundaki toplantıyı izledik. Aynı saatlerde partimizin Cumhurbaşkanı adayı açıklandı. Milletvekillerimiz Ünal Kaçır ve Azmi Ateş’le görüşüp son kulis haberlerini öğrendik. Bizim açımızdan son derece öğretici ve yararlı bir gezi oldu.”
 
ANITKABİR ZİYARETLERİ SÜRECEK
Her yıl 18 Mart tarihinde Çanakkale Zaferi’ni yerinde kutlamak için Çanakkale’ye ziyaret yaptıklarını hatırlatan Kaynarca, bundan sonra 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 23 Nisan, 19 Mayıs gibi milli bayramlarımızda Anıtkabir ziyaretini gerçekleştireceklerini bildirdi. Kaynarca şöyle konuştu: “Bu vatanı Atatürk’ümüze ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Onları şükran ve rahmetle anıyoruz. Yeri gelmişken ifade etmeliyim ki, Atatürk, herhangi bir kimsenin veya topluluğun tekelinde değildir. Çünkü bütün milletimizin bağlı olduğu ve sevdiği bir tek Atatürk vardır. O’nu sevmek, O’nu anlamak ve O’nun prensiplerini milletimizin idrakiyle örtüştürmek, milletimizin her ferdinin hakkı ve vazifesidir. Bu düşüncelerle Büyük Atatürk’ü ebediyete intikalinin 69. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol