Silivri Facebook

Bir Allah'ın Kulu Geçmiyor!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Üst geçit olmadığı için birçok kazaya sebebiyet veren Silivri Mimarsinan Mahallesi E- 6 bağlantı yolunda yapılan üst geçit inşaatı kısa sürede bitmiş ve köprü hizmete açılmıştı. Başlangıcı yerle aynı seviyede olduğu için, çocuk arabası ve tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların kullanımı açısından oldukça elverişli olacağı düşünülen köprü, hiç de öyle olmadı.
 
Bugüne kadar köprüden geçen tek bir vatandaşa rastlanmadığı ve insanların karşıdan karşıya geçmek için taşıt yolunu kullandığı gözlendi. Köprüye çıkabilmek için dört ayrı kıvrımdan geçmek zorunda kalan vatandaşlar, taşıtların geçtiği yolu kullanarak daha kısa bir sürede karşıdan karşıya geçebiliyorlar.
 
Kendilerini tehlikeye attıklarını bile bile bu yolu tercih ettiklerini söyleyen vatandaşlar “Biz bu köprüden geçene kadar, beklediğimiz minibüsü kaçırırız. Tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlar için elverişli olabilir ancak, 3 adımlık mesafe için bu kadar yolu çıkmaya gerek duymuyorum. Görüyorsunuz köprüyü kimse kullanmıyor. Bir de yol boşsa o kadar yolu neden çıkalım?” şeklinde konuştu.
 
Üst geçit yapılarak yaşanan kazaların önüne geçildiği düşünülen bölgede, tekrar bir tehlikeli olayın yaşanması an melesi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol