Silivri Facebook

Birçok Okulun Müdürü Değişti
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Okullarda kadrolu idareciler oluşturma adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan atamalarda, birçok okulun müdürü değişti. Silivri Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda yapılan değişikliklerde ise; daha önce Silivri Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulu’nda müdür vekilliği yapan Lemi Çelik, müdür yardımcısı vekilliğine atanırken, Namık Kemal İlköğretim Okulu’nda müdür yardımcısı olan Yasemin Türkmen, okul müdürü vekilliğine atandı.
 
Geçtiğimiz haftalarda yapılan atamalarla ilgili görüştüğümüz Silivri Namık Kemal İlköğretim Okulu müdür vekili Yasemin Türkmen “Müdür yardımcısı olarak Lemi Bey’in gelmesine çok memnun oldum. Birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Amacımız, okulumuzun başarısını aldığımız yerden bir adım daha öne götürmektir. Başarılarımıza başarılar ekleyeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
Okul müdür yardımcısı vekili Lemi Çelik “Yapılan idareci atamalarında, Namık Kemal İlköğretim Okulu’na müdür yardımcısı olarak atandım. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz Namık Kemal İlköğretim Okulu’nun çıtasını yükseltmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol