Silivri Facebook

Bu Kadarına da Pes
 
Kaynak : Silivri Rehberi
 
Jandarmanın yakaladığı hırsızlar cezaevine kondular. Çalınan malzemeler eritildiği için geriye herhangi bir şeyin kalmadığı bildirildi.
 
Akıl almaz bir hırsızlık olayı Silivri Bedaş Müdürlüğü bölgesinde yaşandı. Mart ayı başında, direk üstünde ki her biri 100 kiloluk 2 trafo ile yeni döşenen direklere takılan bakır-alüminyum karışımı kilometrelerce uzunlukta ki elektrik telleri ile şebeke görevlileri arasında ki telsiz konuşmasını sağlayan röle tesisatı çalındı.
 
Silivri Bedaş Müdürü Sıddık Çelik yaptığı açıklamaya göre:
“Trafoları söken kişiler yeni yakalandı. Özellikle jandarmaya teşekkür ediyorum. Akıl almaz olay direk üzerinde bulunan biri Haraççılar köyü diğeri Çatalca olmak üzere iki adet 100’er kilo ağırlığındaki trafoların çalınmıştı. Bu hırsızlar elektrikten anlıyorlar. Trafoda ki elektrik kesiliyor, yerinden sökülüyor. Tahmin ediyorum vinçli kamyon ile tepeden indirilmiş. Açıkçası 3–5 kuruş için son derece modern ve teknik çalışıyorlar. Yakalanan hırsızlardan K. N.  kamyonu kullanıyor, A. G. ve Y. K direk üzerine çıkarak trafoyu söküyorlarmış.” dedi.
 
Edinilen bilgiye göre yakalanan hırsızların suçu kabul ettikleri, ancak çalınan teller eritildiğinden ele geçirilemediği ve Tedaş’ın zararının epey büyük olduğu öğrenildi
 
Alıntı : http://www.silivrirehberi.com/detay.asp?hid=888

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol