Silivri Facebook

Bu sergi mutlaka görülmeli
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Lisesi resim öğretmenleri Ayşe Cesur’un önderlinde dönem başından beri çalışan öğrenciler, resim çalışmalarını dün açılan bir sergiyle ortaya çıkardı. Sergiyi gezen herkesten tam not alan öğrenciler, beğenilmenin vermiş olduğu haklı gururu yaşadı.
Gezen tüm velilerinde büyük beğenisini toplayan ve öğrencilerin büyük bir yol kat etmiş olduğunu söyleyen vatandaşlar, aralarından bazılarının profesyonel ressamlara taş çıkartacak kadar iyi olduğunu dile getirdiler.
 
Sergiyi Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaşı ile Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya’da gezdi. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Odabaşı “Öğrencileri tebrik ediyorum. Hocalarını da aynı şekilde. Çok yararlı bir çalışma olmuş. Tüm çocuklarımızın ellerine sağlık.” Dedi. Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Kaya ise “Ben resim sergilerini her sene dolaşıyorum. Öğrencilerimizin bu sene ki çalışmaları geçmiş yıllara kıyasla çok daha iyi. Çok büyük bir yol kat etmişler. Hepsini tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.
 
Sergiyle ilgili düşüncelerini aldığımız Silivri Lisesi Resim Öğretmeni Ayşe Cesur “Bu çalışmalarımız ders dışında yaptığımız çalışmalarımız. Öğrencilerimizi tabiî ki çok başarılı buluyorum. Zaten Birçoğu da lise bittikten sonra güzel sanatlar okumak istiyor. Onlar bu sergiyle kendilerini göstermiş oldular.” Dedi.
 
Silivri sahilinde bulunan Öğretmen Evi’nde 5 gün süreyle sergilenecek olan Silivri Lisesi resim sergisi, Pazar gün sona erecek. Sergilenen tüm resimler, resim sevenler tarafından satın alınabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol