Silivri Facebook

Göçebe Yaşayan Vatandaşlara Çadır Alanı Kuruluyor
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediyesi, uzun yıllardır hazine arazisinde yaşayan vatandaşları bu alanda kamu binaları yapılacağı için tahliye etti.
 
Toplu Konutlar Mevkii eski çöplük alanı yanında 29 derslikli ilkokul yapılacağı için çadır ve baraka türü yerlerinden tahliye edilen vatandaşlar için Silivri Belediyesi’nin arazisi üzerinde daha düzenli bir yaşam alanı oluşturuluyor. Silivri Belediyesi’nin Katı Atık Eğitim ve Aktarma Merkezi yanındaki arazisine hafta sonu Kızılay’dan temin edilen çadırlar konulmaya başlandı.
 
TURAN VE KARAKAŞ, VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, bölge sakinlerinin temsilcileriyle önceki gün başkanlık makamında görüştü. Yeni yerleşim alanına geçiş, yeni yerleşim alanındaki düzen ve huzurun sağlanması için etik sözleşme hazırlayarak imza altına alan Turan, Karakaş ve bölge halkının temsilcileri, yeni alanının yaşam standartlarının yükseltilmesi açısından daha iyi olduğu konusunda hem fikir oldu.
 
KARAKAŞ, VATANDAŞLARA ALANI GEZDİRDİ 
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, toplantının ardından temsilciler ile birlikte alana giderek hem yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de ikamet düzeni hakkında görüştü. Su, elektrik ve altyapısı ile daha sağlıklı bir yaşam alanı hazırlama çalışmalarını beğenen temsilciler, belediye yöneticilerine teşekkür etti.
 
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Silivri Belediyesi’nin Katı Atık Eğitim ve Aktarma Merkezi yanındaki arazisinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zemin tesviyesi ve beton dökme çalışmalarına devam ederken, Silivri Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi de Türk Kızılay Derneği ile birlikte çadır kurma işlemine başladı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol