Silivri Facebook

Hastane Çalışmaları Hızla İlerliyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapılan Silivri Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Silivri Anfora Otel’in arka tarafında 9 bin m2 kapalı alana yapılacak olan hastanenin inşaat çalışmalarında üçüncü kata gelindi. Bodrum kat dahil 5 katlı ve 105 yatak kapasiteye sahip olması planlanan hastane, genişlemeye müsait otopark alanına sahip tasarlandı.
 
Zemin katta çocuk, dahiliye, ortopedi, nöroloji, psikiyatri, cildiye, kulak-burun-boğaz, göz, kadın doğum, üroloji vb. poliklinikler bulunan devlet hastanesinin bodrum katında 6 adet ameliyathane, yoğun bakım ünitesi, acil servis ve müşahede odası, laboratuar, kan istasyonu, USG (Ultrasonografi) röntgen, tomografi ve morg bulunacak.
 
İdari bölümler, kafeterya ve bekleme salonları zemin katta planlanan hastanenin üçüncü katında 180 m2 alanlı konferans salonu bulunacak. Çatı çelik konstrüksiyonlu yapılarak, yemekhane ve teknik bölümler çatı katında yer alacak. Birinci katında kadın doğum servisi ve doğumhane ile hizmet verecek olan hastanenin çamaşırhane, kazan dairesi ve diğer teknik bölümleri bodrum katta yer alacak.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol