Silivri Facebook

Kaymakam Demirkol'dan İade-i Ziyaret
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Mimarsinan Mahallesi Haseski Caddesi üzerinde bulunan SFA Soğutma Sanayi fabrikası, Silivri’de yağan şiddetli yağışlar sonucu, Tuzla Deresi’nin taşmasıyla sular altında kalmıştı. Yaralarını zamanla kapatmaya çalışan SFA Soğutma Fabrikası’na, Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, dün öğle saatlerinde bir ziyarette bulundu.
 
Kaymakam Demirkol’a yeni görev yeri için hoş geldiniz ziyaretinde bulunan SFA Soğutma Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Kenan İpekçi’nin, sel felaketinde yaşadıkları sıkıntıları anlatmasının ardından, Demirkol oluşan zararı yerinde görmek üzere, iade-i ziyaret yaptı. Kısa bir sohbetin ardından SFA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Kenan İpekçi, Kaymakam Demirkol’e fabrikanın sular altında ki fotoğraflarını sinevizyon gösterisiyle izletti.
 
Fotoğrafları gördükten sonra fabrikayı dolaşan Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, sular altında bölgeleri yerinde inceledi. “Birçok kişiden, fabrikanın büyük zarar gördüğünü duymuştum. Fabrikayı gezince, yaşanan kaybın anlatılanlardan daha büyük olduğunu gördüm.” diyen Demirkol, üzüntü duyduğunu ifade etti.
 
Fabrikanın hemen hemen her bölümünü gezerek, SFA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Kenan İpekçi’den çalışmalar hakkında da bilgi aldı.
 
Tüm çalışanlara ve yönetim kuruluna geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Demirkol, ziyaret amacını şu şekilde açıkladı “Hem çevremizde bulunan sanayi kuruluşlarını tanımak, hem de yaşanan sel felaketinde aldıkları zarardan ötürü geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için, bu ziyareti gerçekleştirdik.”
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol