Silivri Facebook

Özvarnalı'da Kaynak Çıktı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nun bahçesinde, ortaya çıkan su kaynağı yaklaşık 1 aylık bir süredir, durmadan akıyor. İlk zamanlar, okulda yapılan güçlendirme çalışmaları sırasında oluştuğu zannedilen su birikintisinin daha sonra bir kaynaktan geldiği anlaşıldı.
 
Durumu anladıkları gibi İSKİ görevlilerine haber veren okul yöneticileri, okul bahçesinin altından geçen bir su borusunun patladığını zannetti. Okula gelen İSKİ görevlileri, suyun çıktığı yeri kazarak, kaynağa ulaşmaya çalıştı. Patlayan bir boru olmadığını söyleyen görevliler, suyun kaynağını bulamadı. Okul yöneticileri, İSKİ görevlilerinin farklı bir donanmanla gelerek, tekrar bakacaklarını söyledikleri halde 3 haftadır kimseden ses çıkmadığını söyledi.
 
Özvarnalı’da sona doğru…
Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’nda yaklaşık 4 aylık bir süredir devam eden güçlendirme ve onarım çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Bu ayın 23’ünde çalışmalar sona erecek. Çalışmalar biter bitmez, tam günlük programına geçecek olan okul, 09.00- 15.00 saatleri arasında eğitim ve öğretim hayatına devam edecek. Şuanda tel örgülerle kapalı olan inşaat alanının, 23 gün sonra açılacağını ve o zaman yerden çıkan su kaynağının sorun yaratacağını söyleyen okul yönetimi bu duruma acil bir çözüm istediklerini söyledi.
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol