Silivri Facebook

PMP İlköğretim Okulu Öğrencileri Yine Oradaydı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Her fırsatta huzur evlerini ziyaret eden Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, geçtiğimiz günlerde yine Çanta Gökhan Kurtulmuş Huzur Evi’ndeydi. İzci oymaklarının gerçekleştirdi ziyarete, kalabalık bir grup katıldı.
 
Huzur evi sakinlerine hediyeler götüren öğrenciler, onlarla sohbet ederek bol bol fotoğraf çektirdi. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren huzur evi sakinleri, son günlerde Selimpaşa Huzur Evi ile ilgili çıkan haberleri hatırlattığımızda “Çıkan haberlere çok üzüldük. Bizde öyle bir durumun yaşanması mümkün değil. Allah’a çok şükür her şeyimiz var, aç kalmıyoruz, doğal gazımız da bağlandı, biz buradan çok memnunuz.” şeklinde konuştular.
 
Yaşlılardan derslerini çalışmaları hakkında bol bol öğüt alan öğrenciler, el öpmek için birbiriyle yarıştı. Huzur evi sakinleri öğrencilere sık sık ‘Siz büyüklerinizi hiç üzmeyin, onlara saygısızlık yapmayın, büyüklerinizi bakım evlerine bırakmayın.” dedi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından, öğrenciler tekrar gelme sözü vererek, huzur evinden ayrıldı.
 
Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol