Silivri Facebook
banner88

Saadet Düzene Uydu
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Silivri'de coşkulu bir törenle kutlandı. Statta yaşanan olumsuzluklar bile yaşanan bu coşkuya gölge düşüremezken, Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı bu kez kılık kıyafet kurullarına uyarak törene katıldı.
 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Silivri’de önceki gün gerçekleşen coşkulu bir törenle kutlandı. Sabah Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başlayan kutlamalar, Silivri Stadı’nda yapılan gösterilerle devam etti.
 
Saadet düzene uydu
Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yapılan çelenk koyma törenine katıldıkları kılık kıyafetleriyle tepki görmüştü. Gazetemizde yer verdiğimiz ‘Saadet’e yakışmadı’ isimli haberde eleştirdiğimiz Saadet Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, önceki gün gerçekleşen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma töreninde, giydikleri takım elbiselerle Atatürk’ün huzuruna çıktı.
 
Protokol karıştı
Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk koyma töreninde gözlerden kaçmayan başka bir ayrıntıda, Silivri Baro Temsilciliği’nin, Silivri Emniyet Müdürlüğü’nden önce çelenk koymasıydı. Silivri Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Silivri Belediyesi, Silivri Adliyesi ve Silivri Emniyet Müdürlüğü olarak devam eden protokol sırasında, Silivri Baro Temsilciliği’nin, Silivri Emniyet Müdürlüğü’nden önce çelenk koyması dikkat çekti.
 
Saygısızlığa Demirkol el koydu
Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk koyma töreninin ardından, Silivri stadında yapılan kutlamalara geçildi. Kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın bitmesinin ardından, büyük bir öfkeyle görevlileri yanına çağıran Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, karşı tribünde İstiklal Marşı okunduğu sırada oturan 3 kişiye müdahale edilmesini istedi. Emniyet güçleri, İstiklal Marşı okunduğu sırada oturan bu 3 kişiyi stat dışına çıkararak, gözaltına aldı.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol