Silivri Facebook

''Sıhhatler olsun Teyzeciğim''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi öğrencileri, kuaför bölümünün oluşan 35 kişilik bir ekiple Selimpaşa Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi’ne ziyarette bulundu. Yaşlılara moral vermek, monoton geçen günlerini renklendirmek amacıyla böyle bir ziyaret organize eden öğrenciler, kuaför malzemelerini de yanlarında getirdi.
 
Malzemelerin hazırlanmasıyla kolları sıvayan öğrenciler, tüm yaşlıların saçlarına şekiller verdi. Kimi ne kesim, kimi ne de fön uygulanarak gerçekleştirilen çalışmalardan sonra, yapılan makyajlarla huzur evinde yaşayan bayanlar, birazda olsa gençlik dönemlerine geri döndüler.
Geçtiğimiz Cumartesi Günü yapılan ziyarette Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Sait Korkmaz ve Kuaför bölümü öğretmenleri de katıldı.
 
Ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getiren Huzurevi sakinleri kuaför gençlerin sık sık kendilerini ziyaret etmelerini istediler.Bunun üzerine Şerife Baldöktü Kız Meslek Lisesi Kuaför Bölümü öğrencileri, mezun olduktan sonra da geleceklerine dair söz verdiler .

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol