Silivri Facebook
banner88

Şile Bezi'nin Silivri'deki Tek Adresi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Şöhreti dünyaca bilinen meşhur Şile Bezi artık Silivri’de. Terletmeyen, yazın ılık esintisinde bile ferahlığı yaşatan Şile Bezi ürünlerin Silivri’deki tek adresi Butik Şile, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Mumhane Sokak Onaylar İş Hanı giriş katında (Kültür Dershanesi karşısı) hizmete girdi.
 
Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Butik Şile’de el işi gecelikler, çeyiz takımları,erkek gömlekleri, bayan bluzları, kısaca yazı serin ve rahat geçirmeniz için gerekli olan her şey mevcut. Butik Şile’nin sahibi Tolga Emek, Şile Bezi’nin, yaz aylarında tartışılmaz bir yeri olduğunu ifade ederken şu açıklamalarda bulundu;
 
Emek; “ Ürünlerimiz %100 Şile Bezi’dir”
“Gazetecilik yaptığım her dönemde bu hep aklımda olan bir projeydi. Silivri’de olmayanı yapmalıydım ve bu düşüncemi sonunda hayata geçirdim. İmkânlarım ölçüsünde ticarete atılma kararı aldım. Burayı bir konfeksiyon veya bir mağaza olarak tasarlamadım. Butik bir işletme olarak faaliyet göstermekteyiz. Belli ve kullanışlı olan alacak bir şey bulanmadığı bir işletme olmak yerine, müşterinin zevkine hitap edecek ürünler sunmayı amaçlayan bir işletmeyiz. Ürünlerimizi Şile’den getirmekteyiz ve kesinlikle %100 Şile Bezidir. Bazı modellerimizde ise siparişle hizmet vermekteyiz. Bu konuda ayrıca şunu ifade etmek isterim ki, maalesef piyasada Şile Bezi adı altında farklı ürünlerde satılmakta. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bir tek Şile Bezi vardır ve o da Şile’dedir İddia ediyorum ki, Şile bezi sıcak yaz aylarının en kullanışlı ve yaz esintisinde en iyi ferahlığı sağlayan üründür. Kısaca burada amacımız isim satmak değil, kaliteyi kullanışlı olan bir ürünü müşterilerimize sunmak. Bunda da başarılı olacağımıza eminim. Farkı fark etmek isteyenleri bekliyoruz.”           
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol