Silivri Facebook

Silivri Gönül Sepeti'nin dibi mi çıktı?
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Belediyesi bünyesinde kurulan Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi, çalışmaları ile Silivri ve çevre beldelerde yaşayan yurttaşların desteğini almayı sürdürüyor. Geniş bir hizmet yelpazesi olan Sevgi Pınarı, Selimpaşa Ahmet Ziylan İlköğretim Okulu 6/A ve 6/B sınıfı öğrencileri’nin giymedikleri kıyafetleri toplayarak,Okul Müdürü Levent Gürsoy ve Öğretmenleri Fatma Tezgen önderliğinde Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi’ne teslim etmesi hafızalara yalnız bu amaçla Silivri Kaymakamlığı tarafından önderlik edilmiş ve kurulmuş olan “Gönül Sepeti” projesini getirdi.
 
Öğrencilerin ve okul yönetiminin işlerlik kazandırdığı bu güzel eylemin Gönül Sepeti yerine Sevgi Pınarı için gerçekleşmesi  altında yatan tek bir neden görünüyor. Gönül Sepeti, başladığı hızını kaybetti. Silivri Kaymakamı Ali Dursun’un  “proje Silivri halkının ortak projesidir.” Diyerek başlattığı ve “Proje herhangi bir kişinin, kurumun veya grubun malı değil, tüm Silivri halkınındır. Varlıklı ve ihtiyaç sahibi herkesin gönüllülük esasına dayalı olarak sahiplenebileceği “Gönül Sepeti” projesi, sahiplenen herkese huzur verecek mantığı ile ortaya konulmuş ve her kesimden destek görmüştür.” Dediği Gönül Sepeti, Son gerçekleşen Selimpaşa örneğinde de görüldüğü gibi Sevgi Pınarının gölgesinde kalmış izlenimi yarattı.
 
Bahar Turan çalışmalarının semerisini görüyor.
İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere Sevgi Pınarı binasına araçla getirilen kıyafetleri teslim alan Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, öğrencilere teşekkür etti. Turan, “Türk insanın yapısında var olan yardımlaşma duygusunu 7’den 77’ye herkeste görüyoruz. Selimpaşa Ahmet Ziylan İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve öğrencilerinin Sevgi Pınarımıza eşya yardımları bizleri çok duygulandırdı. Hepsine çok teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol