Silivri Facebook

Silivri Sahiline Renkli Asfalt
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Atatürk Caddesi’nin Şuayip Çay Bahçesi girişi ile Boşnakbahçe Mevkii arasındaki İSKİ altyapı çalışmaları sona erdi. Silivri Belediyesi çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesi’nde dün asfalt serme işlemine başladı. Yaklaşık 11 bin 500 m2 alanda 2 bin 500 ton asfalt dökülerek yapılacak çalışmada Silivri’de bir ilk uygulanacak. Zemine dökülen asfaltın üzerinde bordür, daire ve desenler oluşturan ekipler, daha sonra bu desenleri boyayarak Silivri’de farklı bir görüntü oluşturacak.
 
TURAN, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Silivri’yi ilk kez Atatürk Caddesi ve sahilde renkli asfaltla tanıştıracak olan çalışma, 18 Mayıs 2007 sabahı başladı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş, Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halim Gül ve Silivri Belediyesi Yol Bakım Şefi Murat Karabıyık, Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar kapsamında Atatürk Anıtı çevresi de kırmızı-beyaz renkli daireler şeklinde asfaltlanacak. 
Çalışma, önümüzdeki hafta sona erecek.

HACI PERVANE CADDESİ’NE DE RENKLİ ASFALT SERİLECEK
İSKİ’nin çalışmalarına devam ettiği bölgelerden Hacı Pervane Caddesi de tamamlandığında caddenin her iki tarafına Yoğurthane Sokak ve Emek Sokak’taki gibi aydınlatma direkleri dikilecek, renkli, desenli asfalt serme işlemi bu caddede de yapılacak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol