Silivri Facebook

Silivrililer arbededen uzakta huzurlu bir bayram kutladı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
İstanbul Kadıköy’de düzenlenen 1 Mayıs Mitingi’ne katılan İşçi Partisi ve CHP Silivri İlçe Örgütü Üyeleri, mitingin ardından sağ salim ilçeye geri döndü. Kutlamalara katılan Silivri grubu, Taksim’de yaşanan arbedelerin Kadıköy’de gerçekleşmediğini bildirdi.
 
İşçi Partisi Silivri İlçe Başkanı Kaan Göktaş, Kadıköy’de düzenlenen mitingin olaysız ve coşkulu geçtiğini ifade ederek; “Tüm emekçilerimizle bir arada İşçi Bayramı’nın kutlamanın coşkusunu yaşadık” dedi. Göktaş; “İşçi Partisi, başı dik Türkiye’nin örneklerini vererek, hedefi göstermiştir. Partimiz, işçisi, memuru, köylüsü, aydını, esnafı, zanaatkârı, millî sanayici ve tüccarıyla, bütün milletimizi birleştirmek görevini başarıyla yürütmektedir. Ay yıldızlı al bayrağımız, milletimizi birleştiriyor. Hedef: Ankara’yı ABD’nin proje görevlilerinden kurtarmak ve Millî Hükümeti kurmaktır. Bu amaçla İşçi Partisi’nde örgütlenmek günün görevidir” şeklinde konuştu.
 
Kadıköy’de düzenlenen 1 Mayıs Mitingi’ne katılan CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, mitinge yoğun bir katılım olduğunu dile getirdi. Çeşitli gerekçelerle alanların emekçilere kapatıldığını da sözlerine ekleyen Tuğlu; “Bugün ülkemizde emekçi, kendi bayramını dilediği gibi, dilediği yerde kutlama hakkına sahip değil. İktidar, emeğin hayatı baştan kuran gücünden korkuyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol