Silivri Facebook
banner88

Silivri'nin Gururu Oldular
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Selimpaşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi, uzman ve deneyimli kadrosuyla hastalarına 12 farklı branşta hizmet veriyor. Toplam dört ameliyathanesinde açık ve kapalı olmak üzere gerçekleşen ameliyatların dışında hastanede, radyo frekans cihazı sayesinde horlama ve burnundan zor nefes alma gibi problemler kansız çözüme kavuşturuluyor.
 
Genel cerrahi, KBB, dahiliye, çocuk, anestezi, ortopedi, göz, enjeksiyon hastalıkları, beyin cerrahisi, nöroloji, cildiye ve psikiyatri branşlarında hizmet veren hastanede, tam donanımlı bir diş ünitesi de bulunuyor.
 
Açıldığı ilk zamanlar günde yaklaşık 250–300 hasta sayısı olan hastanede şimdilerde günde 550–600 civarında hasta tedavi oluyor. Selimpaşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi il çapında yapılan kalite denetlemelerinde, 52 Devlet Hastanesi içinde ilk 10’un içinde yer alıyor.
Hastanede iki haftada bir yapılan halk toplantılarında, sorunlar masaya yatırılıyor. Hasta haklarıyla görevlendirilen bir yetkili, vatandaşların her türlü sorununu dinleyerek, yerinde çözüm önerileri sunuyor. Toplantıda vatandaşlar tarafından dile getirilen talepler, daha sonra hasta hakları kurulu tarafından inceleniyor.
 
25 uzman hekim, 6 pratisyen, 43 hemşire ve 25 yardımcı sağlık personeliyle hizmet veren hastane, yerel yönetim ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından tam destek görüyor. Tam donanımlı odalarıyla, hastaların kendilerini evlerinde hissetmeleri planlanırken, gelen tüm hastalar aynı gün içinde tedavi görüyor ve aynı gün öğleden sonra laboratuar sonuçlarını alabiliyor.
 
Hasta memnuniyet oranı % 90’ların üzerinde olan Selimpaşa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi, sektörde ilerleyerek hizmet vermeye devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol