Silivri Facebook

Trafik İsyan Ettiriyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri trafiğinin en yoğun yaşandığı caddelerden biri olan Piri Mehmet Pasa Mahallesi Hacı Pervane Çeşme Sokak’ta çift şerit halinde park yapılan araçlar özellikle büyük araçların geçişine engel oluyor. Zaman zaman otomobillerin bile geçmekte zorlandığı Hacı Pervane Çeşme Sokak’ta yayalarda zor anlar yaşıyor.
 
İşi dolayısıyla bu yolu sık sık kullandığını söyleyen Berrin Şimşek isimli bir bayan şu şekilde feryat etti “Silivri yollarında araç kullanmak bana daral getiriyor. Dur kalk yapmaktan aracım arıza yapıyor. Artık şehir içinde bırakın araç kullanmayı, yaya olarak bile yürüyemiyorsunuz.”
 
Cadde üzerinde dükkan sahibi olan ve belediye ile problem yaşamak istemediği için ismini vermeyen bir esnaf ise şunları söyledi “İnsanlarımız çok duyarsız. Evinin çarşıya olan uzaklığı en fazla 500 metre olan insanda aracıyla merkeze iniyor. Bu olacak şey mi? Konutlarda oturan birçok insanda aynı şekilde araçlarıyla gelerek trafiği içinden çıkılmaz bir hale getiriyorlar. Şehir dışından gelen müşterilerde araçlarını park edecek yer bulamadıkları için, çarşı içine girmeden doğrudan büyük marketleri tercih ediyorlar.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol