Silivri Facebook
banner88

ve Betafence Silivri'de Açıldı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Çit Sistemleri Konusunda, dünya lideri olan Betafence Türkiye’deki yeni ortaklığını Silivri’de hizmete açtı. Betafence’nin açılış kurdelasını Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürü Mesut Gülcüler, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belçika Başkonsolosu Van Rysselberghe, Belçika Türkiye Büyükelçisi Hans Tımbremort ve Betafence CEO’su Petrick Lecluyse birlikte kestiler.
 
 
 
BAŞKAN TURAN: SİLİVRİ AÇISINDAN GURUR VERİCİ
Açılışta bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “ Betafence firmasının, 14 tane ülkenin merkezi olması açısından, Silivri’nin tercih edilmesi bizim açımızdan çok önemli ve gurur verici. Bu gururu hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizde özellikle yabancı yatırımcıların, yatırım yapması ülkemize olan güveni de beraberinde getirmekte. Daha çok yatırım gelmesi ve bu ülkenin en büyük problemi olan istihdam sorununun çözülebilmesi için yerel yönetimlerin elinden gelen en büyük desteği vermesi gerektiğini özellikle belirtmek istiyorum.
 
Silivri belediyesi olarak biz bu yatırımlara her türlü desteği veriyoruz. Planlama aşamasından altyapı, üst yapı noktasından her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. İnanıyorum ki Türkiye’nin geleceğinde ve İstanbul’un geleceğinde Silivri gerçekten altın çağını yaşayacaktır.
 
Bu açıdan firma yetkililerine şunu söylemek istiyorum. Çok güzel bir nokta seçtiniz. Çok güzel fiziki bir alan seçtiniz. Ben bu seçiminizden dolayı, Silivri halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Tek isteğimiz var. Şu an 42 kişi çalışıyormuş. Silivrili olarak, çalışan sayısının artırılması ve çalışanların Silivri’den seçilmesini istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
SİLİVRİ BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ GÖSTERİ YAPTI
Konuşmaların ardından, Silivri Belediyesi Halk Oyunları Ekibi bir gösteri yaparken, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürü Mesut Gülcüler, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Belçika Başkonsolosu Van Rysselberghe, Belçika Türkiye Büyükelçisi Hans Tımbremort ve Betafence CEO’su Petrick Lecluyse havaya güvercin uçurarak kurdela kesimine geçtiler.
 
 
 
Kurdela kesiminin ardından firma yetkilileri tarafından, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdürü Mesut Gülcüler, Silivri Kaymakamı A.Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a fabrika gezdirilerek bilgiler verildi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol