Silivri Facebook
banner88

Ya Çıkarsa !
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yaklaşan yeni yılla birlikte, büyük ikramiye vatandaşların hayallerini süslemeye başladı. 2005 ve 2006 yıllarının yılbaşı özel çekilişlerinde 20 milyon YTL olan büyük ikramiyede bu yıl 5 milyon YTL artış yapıldı. 25 milyon YTL olan büyük ikramiyenin dışında, toplam ikramiye 144 milyon YTL olarak tespit edildi. Vatandaşlar büyük ikramiyeyi duyunca zengin olma hayaliyle, yılbaşı biletlerine yöneldi.
 
Silivri Uğur Mumcu Meydanı’nda seyyar milli piyango bayiliği yapan Adem Dikel, geçmiş yıllarda Silivri’den birçok kez ikramiye çıktığını, Silivrililerin bu konuda şanslı olduğunu belirtti. Dikel “Ben 20 senedir bu işi yapıyorum. Silivri’de benim sattığım biletlerden birçok kez ikramiye çıktı. Bu sene büyük ikramiye rakamını duyanlar, bilet almadan geçemiyor. İnşallah bu sene de Silivri’den ikramiyeyi tutturan çıkacak.” dedi.
 
Yeni yıla bir hafta kala kapış kapış satılan Milli Piyango biletlerini seçerken, kimi vatandaş uğurlu rakamlarında kimisi de çocuğunun çektiği bilette şans arıyor.
 
Geçen yıl 2 milyon 759 bin 566 adet olarak belirlenen toplam ikramiye sayısının bu sene 2 milyon 972 bine yükseleceği öğrenilirken, tam biletler 24 YTL, yarım biletler 12 YTL, çeyrek biletler de 6 milyon YTL’den satışa sunuluyor.
 
Melis AVCI

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol