Silivri Facebook

Yıllardır beklenen bağlantıda ''ohh bee'' dönemi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Kaldırım taşlarının  ve asfaltlamanın yapılmasından sonra bölgeye giriş trafiği çok rahat olacak. Aynı bölgede yapılan cadde ve sokak çalışmaları da bölgede yoğun bir şekilde devam ediyor.
 
Bahadır sokak sakinlerinden Selahattin Akgül  çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek  şunları söyledi “ Doğal gaz geldi, asfalt yapılıyor, başkanımızdan çok memnunuz, kendilerini destekliyoruz, bir de çocuk parkı yapılacağını söylemişlerdi, onu da bekliyoruz  “ dedi. Bir başka semt sakini Mustafa Varol ise “Sayın Akgül’ün görüş ve temennilerine katılıyorum ayrıca  yapılan çalışmalar çok olumlu. Biraz geç kalınmış olsa da çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır gelmeyen hizmetler nihayet gelmeye başladı.”dedi.
 
Dilek sokak, Manolya sitesi sakinlerinden Nurselin Tekin, Hatice Torun, Nazmiye Koç ve Mustafa Doğan ise  “yapılan çalışmalar güzel fakat bazı aksaklıklar var .Kaldırımlar çok yüksek yapıldı, evlerimizi su basacak, kaldırımlar yapılırken sokağa oluk ile bağlantılar yapılmalıydı. Belediye bu olukları açmazsa bizler açacağız, o zamanda kaldırımların güzelliği bozulacak. Buna şimdiden bir önlem alınmalıydı” diyerek  konuya ilişkin  imza topladıklarını ve yakında başkan Turan’a taleplerini ileteceklerini belirttiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol