Silivri Facebook
banner88

93 YAŞINDAKİ ŞEKER NİNE BANDOYLA COŞTU...

SİLİVRİLİLER 23 NİSAN’I SAHİLDE KUTLADI

 

7’den 77’ye tüm Silivrililer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Silivri Belediye Bandosu eşliğinde sahilde şarkılar söyleyip, dans ederek kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri, Atatürk Anıtı’ndaki tören programıyla başladı. Çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu’nda devam etti.

 

BELEDİYE BANDOSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Silivrililere güzel bir sürpriz yaşattı. Silivri Belediye Bandosu, Uğur Mumcu (Çarşı) Meydanı’ndan başlayarak ilçe sahiline kadar marşlar ve çocuk şarkıları çalarak, çocuk bayramında ilçede büyük bir coşku yarattı. İnsanların balkonlardan bayrak sallayarak, alkış tutarak eşlik ettiği marşlarla, 7’den 77’ye tüm Silivrililer 23 Nisan coşkusuna ortak oldular.

 

KONSER İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI

Başkan Işıklar’ın ekip arkadaşlarıyla birlikte eşlik ettiği konser, izleyenlerden de tam not aldı. Belediye Bandosu eşliğinde şarkılar söyleyip, dans eden kalabalık, bayram coşkusunu yaşatma konusundaki ısrarı için Başkan Işıklar’a teşekkür etti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol