Silivri Facebook
banner88

AVM VE PASTANE DENETİMİ...

SİLİVRİ’DE BAYRAM ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR

Silivri Belediyesi vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesini amaçlayarak, son hazırlıklarını tamamladı. Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bayram öncesi gıda denetimi yaparken, Silivri Belediyesi Araç Takip ve Kontrol Birimi bayramın 3 günü de Yeni Mezarlığa ücretsiz servis hizmeti sunacak.

 

Silivri Belediyesi, ilçede Ramazan Bayramı’nın huzur ve rahat içinde geçmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan esnafı dolaşarak gıda denetiminde bulundu. Tüketici sağlığının korunması amacıyla denetim ve kontrolleri pastane ve alışveriş merkezlerin de devam ettirdi. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede gıda sektöründe hizmet veren işyerlerinin intizam ve temizlik kontrollerini gerçekleştirdi.

 

YENİ MEZARLIĞA ÜCRETSİZ SERVİS

Silivri Belediyesi bayramın boyunca her gün 10.00- 16.00 saatleri arasında, İş Bankası Silivri Şubesi önünden yarım saat arayla, Yeni Mezarlığa ücretsiz servis hizmeti sunacak. Ayrıca, Bayram namazının ardından tüm merkez camilerden Yeni Mezarlığa ücretsiz servis kaldıracak.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol