Silivri Facebook

Birinci Belli İkincide Zorlandılar...

SİLİVRİ’DE KÖPEK IRKLARI YARIŞMASI
Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu,  Silivri’de bir ilki gerçekleştirdikleri Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına katkıları nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür plaketi verdi.

Yarışmaya bir ziyaret gerçekleştiren Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, organizasyon komitesi ve jüri üyeleri ile bir araya gelerek sohbet eti ve hoşgeldiniz dedi...

Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu, Rusya, Polonya, Ukrayna, Bulgaristan, Gürcistan, Romanya, İran, Moldovya ve Almanya’dan köpeklerin katıldığı ‘Uluslararası Köpek Irk Standartları’ yarışmasını bu yıl Silivri’de gerçekleştirdi. Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen ve uluslararası olarak ilk kez düzenlenen yarışma, Silivri Stadı’nda yapıldı. Yerli ve yabancı misafirlerin yoğun katılım gösterdiği yarışmalar, renkli görüntülere sahne oldu. Farklı kategorilerde yarışan toplam 250 köpek, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.
Yarışmaların sonunda Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cansever, düzenlenen programa katkıları nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol