Silivri Facebook
banner88

BÖYLE OLUR ROMANLARIN GECESİ...

 

 

IŞIKLAR ROMAN FEDERASYONU’NUN GECESİNE KATILDI

Marmara Romanları Federasyonu’nun düzenlediği gecede konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “En çaresiz anımda bile yaşama sevincimi kaybetmemeyi sizlerden öğrendim” dedi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Marmara Romanları Federasyonu’nun İstanbul’da düzenlediği geceye katıldı. CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve CHP İstanbul İl Yöneticilerinin de katıldığı programda; CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tezeller ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Cafer Bilgiç ve Doruk Bulut da yer aldı.  

 

“KAYNAŞTIRAN VE BİRLEŞTİREN BİR YAPINIZ VAR”

Yoğun tezahürat ve alkışlarla kürsüye çıkan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Biz burada beraber yürüdük, cenazemizi birlikte taşıdık, düğünlerimizi her birlikte yaptık. Aynı günlerde sevindik, hüzünlerimizi, sevincimizi beraber paylaştık. Ben sizlerden şunu öğrendim; küçük şeylerden mutlu olmayı. Yoksullukta, çaresizlikte bile yaşama sevinci ve direncini bırakmamayı sizlerden öğrendim. İlçemizde roman kültürünün bizlere kattığı en önemli değer bu. Kaynaştıran, birleştiren bir yapınız var. Bunu kaybetmemenizi ve sürekli korumanızı istiyorum. Sizlerin değerlerini ve kültürünüzü mezara kadar taşıma inancını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN DANS ŞOV

Silivri Belediye Kültür Merkezi kursiyerleri, Marmara Romanları Federasyonu’nun düzenlediği geceye dans gösterileriyle renk kattı. Renkli kostümleriyle birlikte roman dansı sergileyen ekip, izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

ROMANLARDAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Marmara Romanları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, gecenin sonunda roman vatandaşlara yönelik hizmetleri ve geceye yaptığı katkılar için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol