Silivri Facebook
banner88

BU CAMİA ŞEHRİMİZ İÇİN BİR ŞANS...

IŞIKLAR AMATÖR SPOR KULÜBÜ BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe genelinde faaliyette bulunan Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, önceki gün Kale Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Amatör Spor Kulübü Başkanlarıyla bir araya geldi. Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Candemir Yılmam’ın da katıldığı toplantıda kulüp başkanlarıyla sohbet eden Işıklar, ilçede bu camianın oluşmasının Silivri adına bir şans olduğunu dile getirdi.

 

“BU CAMİANIN OLUŞMASI ŞEHRİMİZ İÇİN BİR ŞANS”

Gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bir çok olayı gözden geçirme konusunda, neler yapıyoruz, neler yapmalıyız gibi soruları karşılıklı değerlendirmek açısından yapılan bu toplantıların çok büyük faydası var. Bu şehir yaşadıkça sosyal ve kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler artarak devam edecek. Yaptığımız her etkinliğe kurumlaşmış yapılarımızı da katarak, cesaretlendirmek lazım. Amacımız sporu toplumumuzun geneline yaymak, kendi ilçemizin çocuklarına ve gençlerine spor yaptırabilmek. Bu konuda hepimize önemli görevler düşüyor. İlçemizde Kulüpleri Birliği’nin olması, bu camianın oluşması şehir için çok güzel ve önemli bir şans” dedi.

 

YOĞURT FESTİVALİ KAPSAMINDA VETERAN TURNUVASI

Gerçekleşen toplantıda Silivri Yoğurt Festivali kapsamında gerçekleşecek olan Silivri Kulüpleri Veteranları Futbol Turnuvası ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. Turnuva kapsamında Silivrili Milli Futbolcu Müjdat Gürsu’nun 19. Ölüm yıldönümü nedeniyle anma maçı da gerçekleştirilecek.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol