Silivri Facebook
banner88

BU HABER KADINLAR İÇİN...

PASTACILIK VE TÜRK YEMEKLERİ KURSU BAŞLADI

Silivri Belediyesi’nin kadınlara yönelik olarak açtığı Pastacılık ve Türk Mutfağı Yemekleri Kursları başladı. İlk derse katılan Başkan Işıklar, kursiyerlere başarılar diledi.

 

Silivri Belediyesi bir ilke daha ev sahipliği yaparak kadınlara özel iki ayrı kurs başlattı. İlçe genelinde ilk kez açılan Pastacılık Kursu ve Türk Mutfağı Yemekleri Kursu, Kariyer İstihdam Ofisi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Selimpaşa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ortaklığında başlatıldı. Silivrili kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursun kayıtları kısa sürede dolarak, sınıflar oluşturuldu. Yirmişer kişilik sınıflarda toplam 3 hafta sürecek kursun sonunda, kursiyerlere katılım belgesi sunulacak.

 

IŞIKLAR İLK DERSE KATILDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde verilen derslerin ilkine katılarak, kursiyerlere başarılar diledi. Kursa yoğun katılım talebi olduğunu ifade eden Başkan Işıklar; “Pastacılık Kursu ve Türk Mutfağı Yemekleri Kursumuza kadınlarımızın gösterdiği ilgiden çok memnun olduk. Talep beklediğimizden daha yüksek bu nedenle yemek kurslarımızın devamını da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Kurs bitiminde ustalarımızın sizlere öğrettikleri güzel yemekleri bizler de görmek istiyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Kayapınar’a ve Okul Müdürümüz Mualla Varlıoğlu’na işbirliği çalışmaları için teşekkür ediyorum. Sizlere başarılar diliyorum” dedi. Heyecanlı olduklarını dile getiren kursiyerler, Başkan Işıklar’a teşekkürlerini dile getirdi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol