Silivri Facebook
banner88

BÜYÜKKILIÇLI'DA

 

BAŞKAN IŞIKLAR B.KILIÇLI’NIN ‘SÜPER’ KEYFİNE ORTAK OLDU

Silivri Bölgesini, İstanbul I. Amatör Kümede başarı ile temsil ederek adını Süper Amatör Lige yazdıran Büyükkılıçlıspor’un kutlama coşkusuna Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da ortak oldu. 

 

Silivri Büyükkılıçlıspor Kulübü, Süper Amatör Lige yükselerek ilçenin adını önemli bir başarı ile duyurdu. Öğretmenevi’nde bir kutlama programı düzenleyen kulübü yalnız bırakmayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaşanan coşkuya ortak oldu. Geceye Büyükkılıçlıspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Saraç ev sahipliği yaparken, Yönetim Kurulu arkadaşları, Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tezeller, Kulüpler Birliği Başkanı ve aynı zamanda CHP Meclisi Üyesi Bora Balcıoğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Cafer Bilgiç de kutlamalara katılarak ‘süper’ geceye renk kattılar.

 

MUHTAR MUTLU IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu “Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımıza huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” derken, Başkan Işıklar da; “Başarılarınızı kutluyorum, önümüzdeki sezon süper amatör kümede başarılar diliyorum. Katkılarımız, desteklerimiz her zaman olduğu gibi yine devam edecek” dedi. Gece eğlence ile devam ederken, Başkan Işıklar da halay çekerek coşkuya ortak oldu. 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol