Silivri Facebook
banner88

ÇOK ÖZEL DOĞUM GÜNÜ...

EYKOM’DA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi’nde geleneksel hale getirilen toplu doğum günü kutlamaları, özel çocukların en çok eğlendikleri gün haline geldi.

 

Silivri’de yaşayan engelli ve yaşlı bireylere; evde bakım hizmetinden, fizik tedaviye, özel eğitim çalışmalarından, psiko sosyal servis hizmetine, ilaç ve doktor kontrol takibinden, aile bilinçlendirme çalışmaları ve hasta nakil hizmetine kadar birçok konuda ücretsiz hizmet veren Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (EYKOM) her geçen gün daha çok kişiye ulaşıyor. Kurulan sevgi bağıyla kendilerini evlerinde olduğu gibi rahat hisseden engelli öğrenciler, kendileri için organize edilen sürpriz doğum günü kutlamalarıyla gönüllerince eğleniyor. Etkinliklere aileleriyle birlikte katılan öğrenciler, EYKOM’da Beste Ünsal, Tuğba Kızıltaş, Gönül Alp, Yaşar Kaan Ciğerlioğlu, Ufuk Aşçı ve Berat Çınar için düzenlenen sürpriz doğum gününde keyifli bir gün geçirdi. İki ayda bir düzenlenen doğum günü kutlamalarının sonuncusu da diğerleri gibi renkli geçti. Hep birlikte üflenen doğum günü pastasının ardından öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Ebeveynler, düzenlenen bu eğlence ve anlamlı düşünceleri için Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Birim Sorumlusu Meral Demir ve EYKOM personeline teşekkür etti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol