Silivri Facebook

Doğayı Koruyalım Yaşamı Kolaylaştıralım...

KAPAK KAMPANYASI İLK MEYVESİNİ VERDİ
Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi işbirliğince yürütülen “Plastik Kapak Toplama Kampanyası” kapsamında kazanılan 1 adet tekerlekli sandalye, Büyüksinekli’de doğuştan engelli olan Gülbahar Özen’e teslim edildi.

Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde, “Haydi hem doğamızı koruyalım, hem de engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıralım” sloganıyla yürütülen kampanya ilk meyvesini verdi. Silivri Belediye Başkan Vekili Fevzi Arslan, toplanan 250 kg plastik kapağa karşılık alınan 1 adet tekerlekli sandalyeyi Kent Konseyi yetkilileri ile birlikte Büyüksinekli Köyü’nde doğuştan felçli olan Gülbahar Özen’e teslim etti. Topladıkları plastik kapaklarla kampanyaya destek veren Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampusu öğrencilerinin ve Büyüksinekli Köyü Muhtarı Naim Atasoy’un da katılımıyla gerçekleşen sandalye tesliminde Özen ailesi duygulu anlar yaşadı.
Kampanya kapsamında toplanan plastik kapaklar; Silivri Belediye binası, Silivri Belediyesi Mahalle Ek Hizmet binaları ve Silivri Kent Konseyi ofisinde (Makbule Yönel İşhanı Kat:2) ve okullar da toplanıyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için Alo Geri Dönüşüm 729 00 51/ Dâhili 515 numaralı telefon aranarak iletişim kurulabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol