Silivri Facebook
banner88

EV EV DEĞİL TIMARHANE...

 

 

EV EV DEĞİL TIMARHANE AYAKTA ALKIŞLANDI

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Topluluğu, sahnelediği ‘Ev Ev Değil Tımarhane’ isimli yeni oyunuyla ayakta alkışlandı.

 

Silivri Belediye Tiyatrosu oyuncularının sergilemiş olduğu Ev Ev Değil Tımarhane isimli oyunun gala gösterisi Silivrililerden büyük ilgi gördü. Tiyatro Grubu Eğitmeni Boran Gökçe ve Kültür Merkezi çalışanlarından Bahadır Halvacıoğlu tarafından kaleme alınan oyun, belediye oyuncuları tarafından iki perdelik komedi oyunu olarak sahnelendi. Öğrenci hayatını ve bekar evlerini konu alan oyunda, erkek öğrencilerin ev hali, arkadaşlık durumları, okul ile aralarındaki ilişki mizahi bir dille ele alındı. Oyunun galasına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve eşi Şirin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal, Silivri Kent Konseyi Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

IŞIKLAR; “SİLİVRİ’DE SANATIN HER DALI OLACAK”

“Tiyatro; kederi, mutluluğu, hüznü görmemizi sağlayan hayatın bir parçası” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Sanatın her dalını Silivri’de yaşatmak istiyoruz. Daha geniş mekânlarda hizmet verebilmek için Kültür Merkezi’mizin temelini de çok kısa zaman sonra atacağız. Sanatın her dalını ilçemize taşıyacağız. Ben bu çabaya katkı sağlayan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum” dedi. Oyuncuların gösterdiği performansın ayakta alkışlandığı gösteride Eğitmen Boran Gökçe için küçük bir doğum günü kutlaması da yapıldı. Seyircilerden tam not alan oyun, Silivri’nin mahallelerinde ve Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda belirli aralıklarla sahnelenmeye devam edecek. 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol