Silivri Facebook

GELENEKLERİMİZİ YAŞATIYORUZ...
HACİVAT KARAGÖZ MİNİKLERİN İLGİ ODAĞI OLDU
Silivri Belediyesi’nin devam eden Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında sahne alan Hacivat ve Karagöz çocukların ilgi odağı oldu.
 
 Silivri Belediyesi Kültür Merkezi tarafından hazırlanan Ramazan Ayı etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. 16 Ağustos 2011 Salı Günü saat 22.00’de başlayan etkinlikte yer alan illüzyon gösterisi, çocukların da katılımıyla eğlenceli bir hal aldı. İllüzyon gösterisinin ardından program, Hacivat ve Karagöz Oyunuyla devam etti. Minik izleyicilerin beğenisi kazanan ve çocuklarının sahnenin en önünden izlediği Hacivat ve Karagöz Oyunu Ramazan akşamına renk kattı.
 
 Gecenin finalinde ise Grup 2023 sahne aldı. Bateride Korkut Dolu, orgda Hasan Metinoğlu, basgitarda Gökhan Küçük, sologitarda Erdoğan Eren ve solist Melisa Şirin Şerbetçi’nin oluşturduğu grup, 1970 ve 80’li yılların eserlerini seslendirerek Silivrililere keyifli bir konser yaşattı. Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ve birçok vatandaşın izlediği programda, her gece olduğu gibi kâğıt helva ve şerbet ikramında bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol