Silivri Facebook
banner88

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİBİZ...
IŞIKLAR EKİBİYLE BİRLİKTE İLÇEYİ MAHALLE MAHALLE DOLAŞTI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, belediye birim müdürleri ve sorumlularıyla birlikte ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, 2013 yılı planlamasını ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz haftasonu belediyenin birim müdürleri ve sorumluları ile birlikte ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı, Kadıköy, Gazitepe, Büyükçavuşlu, Değirmenköy, Çanta ve Gümüşyaka Mahallelerini ziyaret eden Başkan Işıklar ekibine rehberlik yaparak mahallelerdeki hizmetler hakkında bilgiler verdi. Mahallelerdeki esnafı da ziyaret eden Işıklar, ekibiyle birlikte kahvehanelerde molalar verdi.

 

BAŞKAN EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ekip arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Işıklar; “Genç ve dinamik bir ekibiz. Birbiriyle uyum içinde çalışan vizyon sahibi bir yapımız var. Çöpü bile kaldıramaz diyen anlayışa karşılık, bu büyük yapıyı geleceğe taşımak noktasında çok güzel bir başlangıç yaptık. Bu genç kadro, ilçemizin tüm mahallelerinde çok önemli çalışmalara imza attı. Tüm emekleriniz ve çabalarınız için sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizi aydınlık, modern ve çağdaş bir geleceğe taşımak amacıyla hep birlikte daha birçok güzel projeye imza atacağız” dedi.

 

EKSİKLER YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Yıl içinde yapılacak çalışmaların da paylaşıldığı mahalle ziyaretlerinde, eksikler ve tamamlanması gereken çalışmalar yerinde tespit edildi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol