Silivri Facebook
banner88

GÜMÜŞYAKA YÜRÜYÜŞE GEÇİYOR...
GÜMÜŞYAKA’YA YÜRÜYÜŞ PARKURU

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Gümüşyaka Mahallesi E-5 Yanyol üzerinde yürüyüş parkuru çalışmaları başlatıldı.  

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeyi modernleştiren, çağdaş yol ve meydan düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Işıklar, Gümüşyaka Mahallesi E-5 Yanyol Hürriyet Caddesi’nde hiç kaldırım bulunmayan yol üzerinde 4 ile 6 metre genişliğinde yaya yürüyüş yolları yapılması için çalışmalar başlattı. Gümüşyaka Mahallesi’nde yapılan düzenleme çalışmalarını birbirine bağlayacak yürüyüş parkuru için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 

ÇALIŞMALAR İKİ AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Çalışmaları yerinde inceleyerek yapılanlar ile ilgili bilgi alan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka Yürüyüş Parkuru çalışmalarının hava şartlarına bağlı olarak en geç iki ay içerisinde tamamlanacağını belirtti.

 

NELER YAPILACAK?

Gümüşyakalıların güvenle yürüyebileceği, sabah yürüyüşleri için ideal bir güzergâh olacak parkur çalışmalarında yaklaşık 600 metre beton yol bordürü kullanılacak. Yaklaşık 2500 m² mineral yüzeyli beton parke taşı döşenecek yürüyüş parkuru boyunca 1000 m² beton parke taşı ile de yan yol kenarına otopark cebi yapılacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol