Silivri Facebook
banner88

Hemşeri Ziyaretleri Devam Ediyor...

ERZURUM VE NEVŞEHİRLİ HEMŞERİLERE ZİYARET
Bölgede faaliyet gösteren yöre derneklerine ziyaretlerini sürdüren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Erzurum ve Nevşehirli hemşerileriyle buluştu.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan yöre derneklerine ziyaretler gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ziyaretlerinde hemşerileriyle sohbet ediyor ve belediye yönetimine yönelik beklenti ve talepleri not alıyor. Son olarak Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği ile Nevşehir Topaç Köylüleri Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar’a, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Yaptığı ziyaretlerde dernek başkanı ve yönetiminden, dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Işıklar, bu yıl 50.’si gerçekleşecek olan Silivri Belediyesi Yoğurt Festivali Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ne de davet çıkardı. Yöre derneklerinin kendilerine ait ürünlerini sergilemelerine ve bölgelerini tanıtmalarına imkân sağlanacağını belirten Işıklar, farklı kültür ve geleneklerin tanıtımına katkı sağlamak istediklerini belirtti. İlçe merkezindeki trafik yoğunluğu ile ilgili gelen şikâyetler üzerine açıklama yapan Başkan Işıklar, Kaymakamlığın arkasında hayata geçirilmesi planlanan yer altı otoparkıyla bu sorunun tamamen ortadan kalkacağını ifade etti. Bu projenin yerel esnaf hareketliliği de yaratacağını belirten Işıklar, dernek ziyaretlerinde belediye hizmetlerine ilişkin bilgilendirmelerde de bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol