Silivri Facebook
banner88

HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNE AÇIK DAVET...

5. HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ 5 MAYIS’TA

Bu yıl 5.’si gerçekleşecek Silivri Belediyesi Hıdırellez Şenlikleri kapsamında Popstar Erhan ve Bursalı Gülçin Silivrililere unutulmaz bir bahar bayramı yaşatacak. Şenlikler kapsamında bu yıl ilk kez Asker Uğurlama Töreni de yer alacak.

 

Silivrililer, baharın geldiği gün olarak kabul edilen Hıdırellez’i bu yıl Silivri Belediyesi 5. Hıdırellez Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklerle kutlayacak. 5 Mayıs Pazar Günü saat 11.00’da başlayacak program, Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek.

 

SİLİVRİLİ ASKERLERE ÖZEL KUTLAMA

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Silivri Belediyesi Asker Uğurlama Töreni de, 5. Hıdırellez Şenliği kapsamında düzenlenecek. Vatani görevini yapmak üzere çeşitli illerdeki birliklere gidecek olan tüm Silivrili gençlerin ve ailelerinin davetli olduğu Asker Uğurlama Töreni’nde gençler için kurban kesilecek, kına yakılacak ve askerlere hediyeler verilecek.

 

YARIŞMA, GÖSTERİ VE KONSERLERE DAVETLİSİNİZ

Ödüllü Hıdırellez Çalgı Yarışması’nın yapılacağı, dans gösterileri ve mini konserlerle renklenecek Silivri Belediyesi Hıdırellez Şenliği’nin finalinde Popstar Erhan ve Bursalı Gülçin sahne alacak. Önceki yıllarda Kibariye, Güllü, Tarık Mengüç, Kobra Murat, Ümit Yaşar gibi isimlerin sahne aldığı Silivri Belediyesi Hıdırellez Şenlikleri ile unutulmaz bir bahar bayramı kutlayan Silivrililer, bu yıl da coşkulu bir kutlama ile bahara merhaba diyecek.

 

SİLİVRİ BELEDİYESİ 5. HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ PROGRAMI

 

11.00 Asker Uğurlama

14.00 Ödüllü Hıdırellez Çalgı Yarışması

16.00 Silivri Genç Müzisyenler Grubu

16.30 Roman Dans Grubu

17.00 Emektar Müzisyenler Grubu

17.30 Popstar Erhan

18.30 Bursalı Gülçin

 

Silivri Sahili Atatürk Meydanı

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol