Silivri Facebook

IŞIKLAR ESNAFINA SAHİP ÇIKIYOR...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son günlerde gündemde olan masa kaldırma operasyonlarının aksine, Silivri genelinde esnafın dükkân önüne masa koymasını sağlayarak, birçok belediyeye örnek oldu. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, dükkânların önüne konulan masalara işgaliye olarak bakan belediyelere karşı, Silivri’de esnafın kaldırıma masa çıkarmasına izin verdi. İlçe genelinde başlattığı yol ve meydan düzenleme çalışmalarıyla, kaldırımları geniş tutarak esnafın masa çıkarmasına izin veren Başkan Işıklar, masalara işgaliye olarak bakan zihniyetin o kente büyük zarar vereceğini ifade etti.

ESNAF DA MEMNUN VATANDAŞ DA
Tamamlanan cadde düzenlemeleriyle işlerinde ciddi oranda bir artış olduğunu dile getiren birçok esnaf, diğer ilçelerin aksine Silivri’de dükkânların önüne masa çıkarılmasına izin veren Başkan Işıklar’a, ilçeyi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturduğu için teşekkür etti. Silivrililerin yoğun ilgi gösterdiği ve ilçeye ciddi oranda hareketlilik katan mekânlar, gece geç saatlere kadar açık kalıyor.

IŞIKLAR; “MASALARA İŞGALİYE OLARAK BAKAN ZİHNİYET, ŞEHRE ZARAR VERİR”
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Bir kentin şehirleşmesi, hemşeri bilincinin yükselmesi, insanların kaynaşması ve bir arada yaşaması adına ilçe genelinde sinema ve tiyatro salonlarının, müzelerin, sergi alanlarının ve keyifli zaman geçirilecek mekânların çoğalması gerekir. Biz de ilçe genelinde başlattığımız yol ve meydan düzenleme çalışmalarımızla, tretuvarlarımızı geniş tutarak, esnafımızın dükkân önüne masa çıkarmasını sağladık. Esnafımızın ticari zenginlik kazanması bizim için çok önemli. Bu nedenle içkili ya da içkisiz olduğuna bakmadan, düzenleme yaptığımız caddelerdeki tüm işletmelerimize bu imkânı verdik. Dükkân önüne çıkarılan masalara işgaliye olarak bakan zihniyet, şehre en büyük zararı verir. Sadece belli aylarda değil, her zaman geçerli olacak bu uygulamamızı tüm ilçe geneline yaymak adına, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 


   

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol