Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR

IŞIKLAR KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eşi Esma Işıklar, kadın meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte ilçede gerçekleşen Kadınlar Günü etkinliklerine katılarak, tüm kadınların gününü kutladı.

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerinde üç ayrı mekâna ziyarette bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Suna Göçengil, Tülay Sinkil ve Seval Fildiş Çolakoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, eşi Esma Işıklar ve İlçe Başkanı Tuğlu’nun eşi Şirin Tuğlu ile birlikte kadınların gününü kutlayarak hediyeler takdim etti. Sunflower Jasmine Restorant, Park Otel ve Garden Restorant’taki kadınlar günü etkinliklerine katılan Işıklar, ziyaret ettiği mekânlarda alkışlarla karşılandı.

 

IŞIKLAR: “KADIN HER YERDE HER ALANDA YER ALMALIDIR”

Katıldığı Kadınlar Günü organizasyonlarında, konuşma yaparak tüm kadınların gününü kutlayan Işıklar;Kadın eli değen her yerde sevgi, başarı, detaycılık, mükemmeliyetçilik, insan sevgisi, sanat vardır. 22 müdürümüzün 17’si kadın ve belediye başkan yardımcılarımdan iki tanesi de kadın. Meclisimizde kadın meclis üyelerimiz var. Kadınlarımız olmazsa olmazlarımızdır. Sizler gelecek neslin devamını sağlayan, çağdaş ve modern bir toplumun koruyucularısınız. Kadın, ötekileştirilmeden asli bir unsur olarak cumhuriyet yönetiminin her kademesinde, toplumun her alanında yer almalıdır. Kadının yok sayıldığı, töre cinayetlerine kurban gittiği günümüzde, tüm dünyanın bize benzemek için çabalamasını sağlayan, cumhuriyetle kadını özdeşleştiren Mustafa Kemal Atatürk’ü huzurlarınızda saygı ve şükranla anıyorum. Hepinizin aydınlık yarınlar özleminizi gönülden paylaşıyor, sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.

 

KADINLARA HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Gittiği mekânlarda coşkuyla karşılanan Işıklar, kadınlarla tek tek tokalaşarak günlerini kutladı. Başkan Işıklar, günün anısına ekip arkadaşlarıyla birlikte tüm kadınlara çiçek ve fular hediye etti.

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol