Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR

IŞIKLAR ÖZEL ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Esen İbak Engelliler Okulu’nun engelli öğrenciler yararına düzenlediği geceye katılarak aileleri, eğitmenleri ve özel öğrencileri yalnız bırakmadı.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından Mega Saray Tesisleri’nde düzenlenen Engelleri Kaldıralım etkinliğine katıldı. Beraberinde CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve eşi Esma Işıklar ile birlikte geceye katılan Başkan Işıklar, her daim destek verdiği özel öğrencilerin yine yanındaydı.

 

“ONLAR BİZİM ÖZEL İNSANLARIMIZ”

Tüm ilçe protokol üyelerinin katılarak destek verdiği gecede konuşma yapan Başkan Işıklar; “Bu gece bir şeyi vurgulamadan geçemeyeceğim. Ben “Özürlü” tanımını reddediyorum. Onlar özürlü değiller, özürlü olmak onlarında elinde değil. Bu yüzden “Özel insanlarımız” onlar. Umutsuzluğa düştüğünüzde lütfen onların gözlerine bakın, zor zamanlarla zor koşullar altında fiziksel engellerine rağmen yüzündeki gülümsemeye, ne kadar küçük şeylerle mutlu olabildiklerine ve tüm engellere rağmen yaşama umudunu hiç kaybetmemelerine, cesaretlerine bakın. Onlara daha yaşanabilir ortamlar sunmak bizim görevimiz ve bu çabaya destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

VERDİĞİ DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Silivri’nin tanınmış, sevilen simalarından Özkan Kandemir’in sunuculuğunu üstlendiği gecede, Okul Müdürü Mesut Özdoğan tarafından Başkan Işıklar’a okula verdiği destekler nedeniyle teşekkür plaketi takdim edildi. Özel öğrencilerin dansları ve gösterileriyle renklenen gece, Mustafa Keser konseri ile sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol