Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR PAZAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...

IŞIKLAR PAZAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerde kurulan pazarları da ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, mahallelerde kurulan Pazar yerlerini ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diliyor. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Işıklar, mahallenin eksik ve taleplerini esnaf ve vatandaşlardan dinliyor. Ekip arkadaşlarıyla birlikte Selimpaşa ve Büyükçavuşlu Mahallelerinde semt pazarını ziyaret eden Işıklar, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

 

SELİMPAŞA’DA KAHVEHANELERE ZİYARET

Beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte pazarı dolaşan Başkan Işıklar ardından kahvehaneleri de ziyaret etti. Hemşerileriyle çay içen Işıklar, yapılan hizmetlere ilişkin sohbet ederek, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

 

BÜYÜKÇAVUŞLULU KADINLAR YÜRÜYÜŞ PARKURU İSTEDİ

Büyükçavuşlu Mahallesi semt pazarına yaptığı ziyaret sırasında Büyükçavuşlulu kadınlar, Başkan Işıklar’dan yürüyüş parkuru istedi. Sabahları yürüyüşe çıktıklarını ancak düzenli bir yol olmadığı için sıkıntı çektiklerini dile getiren kadınlara, Işıklar rahatça yürüyebilecekleri bir yürüyüş parkuru yapacağı konusunda söz verdi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                     

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol