Silivri Facebook
banner88

IŞIKLAR SELİMPAŞA SİTE BAŞKANLARIYLA...

IŞIKLAR SELİMPAŞA SİTE BAŞKANLARIYLA PLANI DEĞERLENDİRDİ

Başkan Işıklar, Selimpaşa’nın askıya çıkan 1/5000’lik planları ile ilgili olarak Selimpaşa Mahallesi’nde site başkanlarıyla bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askıya çıkarılan Silivri Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ile ilgili olarak bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Teknik ekibiyle birlikte Selimpaşa Mahallesi’nde üçüncü kez toplantı düzenleyen Başkan Işıklar, Selimpaşa İş Adamları Derneği Lokali’nde Selimpaşa’nın site başkanlarıyla bir araya geldi.

 

İTİRAZLARINIZI HAFTASONU DA YAPABİLİRSİNİZ

Işıklar ve teknik ekibi planla ilgili verilen detaylı bilgilerin ardından, site başkanlarının itirazlarını dinledi. İtirazlar ile ilgili teknik desteğin Silivri Belediyesi Planlama Müdürlüğü’nden alınabileceğine özellikle belirten Başkan Işıklar, Silivri Belediyesi İletişim Merkezi’nin itirazlar için haftasonu da çalıştığını dile getirdi. Işıklar; “İtirazınızı ister bize, isterseniz de Büyükşehir’e yapabilirsiniz. Biz sizden dilekçenizi alıyoruz, size teslim alındı belgesi veriyoruz. Toplanan itirazları da Büyükşehir’e ileteceğiz. Belediyemiz teknik personeli haftasonu da sizler için hizmet veriyor. İtiraz etmek istediğiniz konular hakkında personelimizden teknik destek alabilirsiniz” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol