Silivri Facebook
banner88

KARA MUSTAFA CADDESİ MUAMMASI...

IŞIKLAR KARA MUSTAFA CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kara Mustafa Caddesi esnafını dolaşarak yeni yapılan düzenlemeler ve caddedeki trafik akışı ile ilgili karşılıklı görüşmelerde bulundu.

 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnafla alınan ortak karar sonucu Kara Mustafa Caddesi’nde yol düzenleme çalışmaları başlatmış ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)  tarafından yapılan tek yönlü trafik sirkülasyon projesi uygulanmasına karar vermişti. Değirmen Durağı’ndan alt geçide doğru tek yön olan caddede, mevcut kaldırımlar sökülerek yerine granit bordür döşendi ve kaldırımlar mevcut halinden iki kat daha genişletilerek esnaf ve vatandaşlar için kullanışlı bir hale getirildi.

 

IŞIKLAR; “ÇOĞUNLUK NASIL İSTİYORSA ÖYLE OLACAK, DAYATMA YOK”

Yapılan düzenlemelerin ardından bazı esnafların işlerinde düşüşlerin olmasını dile getirmesi üzerine cadde esnafını ziyaret eden Başkan Işıklar, yapılan çalışmalar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Işıklar; “Çoğunluğun görüşü bizler için önemli. Siz nasıl istiyorsanız öyle olacak, dayatma yok. Esnafın çoğu aynı görüşteyse, UKOME’ye verilecek dilekçelerle yol tekrar çift şerit yaptırılabilir. Önemli olan çoğunluğun görüşü” dedi.  CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Tülay Sinkil ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Işıklar, önümüzdeki hafta içinde cadde esnafıyla konuyu görüşmek üzere toplanacak.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol